Korporaal & Bertels maakt gebruikt cookies om de website naar behoren te laten werken, om functies voor social media te bieden en om onze website te analyseren. Op onze website kun je ons Cookiebeleid en Privacybeleid vinden.

Aankoop makelaar Den Haag

Aankopen woning in Den Haag?

Aankoop van een woning in Den Haag is gemak en zekerheid bij Korporaal en Bertels Makelaars. Ons team van makelaars taxateurs, op twee plaatsen in Den haag staat voor u klaar bij advies en voorlichting over de aankoop van een woning, appartement of vrijstaand huis in Den Haag en daarbuiten. (Onze makelaars werken ook in het Westland namelijk!)

Vanuit twee kantoren;

  • Arnold Spoelplein 101, Den Haag

  • Mauritskade 61, Den Haag

bereiken wij heel Den Haag en staan u bij als u een woning wilt kopen, of er een op het oog heeft en daar meer informatie over wilt.  Wij zijn uw aankoopmakelaar in Den Haag!

Aankoop makelaar den haag

De taak van de aankoopmakelaar is om u als huiskoper te adviseren en bij te staan. De verkoper heeft zelf een verkoopmakelaar als adviseur; de makelaar die de verkoop doet. Op deze manier wordt u onafhankelijk geadviseerd. De aankoopmakelaar van Korporaal en Bertels beoordeeld de woning en de vraagprijs: Is de gevraagde som marktconform? Zijn er gebreken aan het huis die erger zijn dan hoe ze door de verkoper worden gepresenteer? De aankoopmakelaar vraagt door en heeft geen roze bril als het gaat om hoe mooi de woning is. Zakelijkheid bij de aankoop staan voorop! 

De onderhandelingen voor de aankoop worden gevoerd door ons. Gebreken aan de woning worden uitonderhandeld: de prijs gaat omlaag of er wordt eerst gerepareerd. Daar zien wij op toe. 

De aankoop makelaar kent Den Haag als 'zijn achtertuin' en weet wat er gaande is in de stad. Wat zijn plannen van de gemeente in uw nieuwe  buurt? Komt er een weg langs uw huis? Of wordt de buurt vergroend en de leefbaarheid verbeterd met aanplant van bomen? Uw makelaar weet het. Daarom: Korporaal en Bertels makelaars taxateurs onroerend goed!

Maak een afspraak

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.