Korporaal & Bertels maakt gebruikt cookies om de website naar behoren te laten werken, om functies voor social media te bieden en om onze website te analyseren. Op onze website kun je ons Cookiebeleid en Privacybeleid vinden.

Verkoop

Heeft u verhuisplannen en zoekt u een makelaar?

Het verkopen van een woning is een zeer complexe zaak en vereist een intensieve en nauwkeurige aanpak. Hiervoor heeft u als verkoper een specialistische begeleiding nodig die wij u als gerenommeerd NVM kantoor uitstekend kunnen bieden. Met het inschakelen van Korporaal & Bertels NVM makelaars voor de verkoop van uw woning bent u verzekerd van hoogwaardige full-service dienstverlening waarbij het beste resultaat voor u als klant voorop staat. Want uw tevredenheid is ons doel!

 

Wat staat u te wachten als u Korporaal & Bertels uitnodigt voor een verkoopadvies:

Wanneer u ons uitnodigt voor een advies over de verkoop van uw woning dan maken wij graag een afspraak bij u thuis voor een uitgebreide opname van de woning zowel in- als uitwendig. Hierbij wordt onder andere door de ons gekeken naar de bouwkundige toestand van de woning, het uitrustingsniveau en de ligging. Verder nemen wij in dit gesprek de relevante zaken met u door aangaande uw woning en de mogelijke verkoop. Tijdens dit gesprek is er uiteraard de mogelijkheid tot het stellen van vragen en het aangeven van uw wensen en voorkeuren met betrekking tot de eventuele verkoop.

makelaar den haag huis verkopen


Klanten beoordelen ons met een:

9.4

Voor verkoop
Bekijk 85 beoordelingen


De begeleiding was vakkundig. De toelichting op het proces was transparant en er werd goed geluisterd naar de wensen. De verkoop verliep op rolletjes waarbij ook oog was voor de belangen van de koper. Al met al een verkoop zonder al te veel zorgen.met dank voor de deskundige ondersteuning.

Een funda gebruiker

Wat kunnen wij voor betekenen bij de verkoop van uw woning:

 • Gratis en vrijblijvend verkoopadvies
 • Verzorgen uitgebreide publiciteit
 • Begeleiding en verzorgen van de bezichtigingen
 • Voeren van onderhandelingen met gegadigden
 • Opmaken van de NVM-koopakte
 • Begeleiden van het traject naar de notaris
 • Nazorg

 

Gratis en vrijblijvend verkoopadvies + aanbieding tot dienstverlening

Na afronding van dit advies-/opname gesprek zullen wij u binnen enkele dagen ons uitgebreide verkoopadvies doen toekomen. Dit advies omvat onder meer:

 • de opbrengstverwachting van uw woning
 • de advies vraagprijs
 • een courtagevoorstel
 • een voorstel met betrekking tot de aanpak van de verkoop van uw woning
 • een beschrijving van het verkooptraject

Na ontvangst door u van dit advies volgt een contactmoment waarin u kunt aangeven wat uw indruk is van het door ons uitgebrachte advies.

Uiteraard is iedere vorm van verkoop bespreekbaar van Full-service tot eventueel nader te bepalen deeldiensten (bijvoorbeeld bij verkoop aan een door u zelf aangebrachte gegadigde). De makelaars van Koporaal & Bertels NVM Makelaars zijn op dit gebied creatief en flexibel mits dit uiteraard binnen de regelgeving en ethiek van de NVM valt!

 

Verzorgen van uitgebreide publiciteit

Om bij de start van de verkoop en zo breed mogelijke doelgroep te bereiken is het belangrijk om de juiste publiciteitsmogelijkheden voor de verkoop van uw woning te gebruiken. Wij zullen u hierover adviseren in ons verkoopadvies. De basis van iedere verkoop is de aanmelding van de woning op het uitwisselingssysteem van de NVM. Via dit systeem weet iedere potentiële koper, die een makelaar heeft ingeschakeld bij de aankoop, dat uw woning te koop wordt aangeboden.

Verder zullen wij de woning compleet met een uitgebreide professionele fotopresentatie aanmelden op Funda.nl. Zo is ook voor iedere potentiële koper die zonder makelaarsbegeleiding een woning zoekt uw woning te zichtbaar. Natuurlijk zullen wij de woning ook op onze eigen website op de pagina met het woningaanbod vermelden en zal er exclusief voor uw woning een eigen website worden gemaak met een eigen domeinnaam die verwijst naar het adres van uw woning!

Tenslotte zijn er nog vele mogelijkheden om de woning te publiceren zoals het aanplakken met een biljet of plaatsen van een tuinbord om de passanten kenbaar te maken dat uw woning te koop wordt aangeboden. Er kan voorts gekozen worden voor diverse advertentiemogelijkheden in kranten en/of dagbladen, het maken van een woningfilmpje, het verzorgen van een mailing naar collega makelaars en bijvoorbeeld grote vaak internationaal werkende bedrijven.

In overleg met u zullen wij kiezen voor de publiciteitsmogelijkheden die het meest geschikt zijn voor uw woning!

 

Begeleiden en verzorgen van de bezichtigingen

De bezichtigingen van uw woning met potentiële kopers zullen altijd begeleid worden door één van de makelaars van ons kantoor. Deze bezichtigingafspraken zullen in overleg met u worden gepland en minimaal 1 dag van tevoren aan u worden doorgegeven. Bij deze bezichtigingen zal de makelaar de potentiële koper op alle relevante zaken worden gewezen en zo volledig mogelijk worden geïnformeerd. Na afloop van deze bezichtigingen zullen wij u zoveel mogelijk terugkoppeling geven over de reactie van de aspirant kopers.

 

Voeren van onderhandelingen met serieus gegadigden

Indien er uit de bezichtigingen een serieuze reactie komt in de vorm van een bieding dan nemen wij hierover zo spoedig mogelijk met u op om de inhoud van deze bieding te bespreken. Bij het bespreken van deze bieding staan we naast het bedrag dat wordt geboden uiteraard ook stil bij eventuele (ontbindende) voorwaarden die hierin zijn opgenomen. Met name de haalbaarheid van deze mogelijke voorwaarden, zoals bijvoorbeeld een voorbehoud voor het verkrijgen van de financiering, zullen door ons zoveel mogelijk worden getoetst op haalbaarheid. Vervolgens zullen wij met u de verdere strategie gaan bepalen op basis van de inhoud van de bieding.

 

Opmaken van de NVM koopakte

Wanneer er met de aspirant koper overeenstemming is bereikt over de prijs en de aanvullende voorwaarden zullen wij overgaan tot het opmaken van de koopakte conform het meest recente model van de NVM. Nadat beide partijen de concept koopakte hebben goedgekeurd zullen wij zorgdragen door ondertekening door beide partijen.

 

Begeleiden van het traject naar de notaris

In de tijd die ligt tussen het ondertekenen van de koopakte en het passeren van de leveringsakte bij de notaris zullen wij het hele traject bewaken. Hierbij houden wij de termijnen van de financiering in de gaten en zien erop toe dat bijvoorbeeld de waarborgsom wordt gestort conform de afspraak die is vastgelegd in de koopakte. Verder zullen wij partijen die in de tussenliggende tijd de woning moeten betreden, zoals bijvoorbeeld een taxateur en een bouwkundige keurder, te woord staan namens u en begeleiden.

Bij het naderen van de datum van de ondertekening van de leveringsakte zullen wij de conceptakte van levering en de nota van afrekening controleren. Vervolgens maken wij de afspraak met partijen voor inspectie van de woning.

Na de inspectie van de woning waarbij tevens de meterstanden worden genoteerd zullen wij met u of namens u (in geval van een volmacht) met de kopers naar de notaris gaan voor het ondertekenen van de leveringsakte.

 

Nazorg

Uiteraard houdt onze dienstverlening niet op bij het passeren van de levering bij de notaris waarmee de eigendomsoverdracht een feit is. U bent te allen tijde van harte welkom om met eventuele vragen en/of opmerkingen bij ons langs te komen. Wij staan u graag te woord!

 

Maak een afspraak

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.