Korporaal & Bertels maakt gebruikt cookies om de website naar behoren te laten werken, om functies voor social media te bieden en om onze website te analyseren. Op onze website kun je ons Cookiebeleid en Privacybeleid vinden.

Makelaar Monster

Woning verkopen in Monster

Uw woning in Monster verkopen? Dan kan bij Korporaal en Bertels Makelaars in Loosduinen. Wij kunnen u als (aankoop-) makelaar in Monster bijstaan bij de koop of verkoop van uw woning of appartement. Uw wonng wordt dan in twee makelaarskantoren in Den Haag getoond en natuurlijk op deze website. 

Waarom wonen in Monster?

Monster ligt vlak tegen de kust en heeft een strandopgang waar recreanten ‘s zomer en ‘s winters, of eigenlijk elk seizoen, gebruik van maken als ze het uitgebreide strandgebied willen verkennen. Wandelen door de duinen of fietsen; het kan het hele jaar.

Monster is in de afgelopen decennia van een tuinbouwgebied uitgegroeid tot een grote maar rustige gemeente.  Wonen, werken en vrije tijd kunnen hier allemaal. Er is veel ruimte voor recreatie en er is veel bedrijvigheid in de omgeving. Niet alleen van tuinbouw of aanverwante bedrijven! Uitvalswegen naar Den Haag en Rotterdam/ Amsterdam zijn dichtbij dus voor forensen een uitstekende plek om te wonen!

Strand Monster - makelaar Monster

Wijken in Monster - waar wilt u wonen?

Molenwijk - met molen ‘De Vier Winden’ en de strandopgang

Zwarte Hoek: een leuke buurt die in de jaren 80 is aangelegd en waar een school en bibliotheek is gevestigd. Deze wijk grenst aan de Molenwijk is dichtbij het centrum.

Centrum van Monster - veel winkels en een wekelijkse markt. Hier staan appartementen maar er zijn ook ook rijtjeshuizen.

Kleine Geest en Grote Geest - deze wijken zijn in de jaren ‘90 en eerste decennium van 2000 gebouwd. Hier heeft tuinbouw plaats gemaakt voor mooie woningbouw,  dicht tegen de duinen en Ter Heijde aan.

De makelaar van Korporaal en Bertels kan u nog meer uitleg geven!

 

 

Wonen in Monster? Maak een afspraak

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.