Korporaal & Bertels maakt gebruikt cookies om de website naar behoren te laten werken, om functies voor social media te bieden en om onze website te analyseren. Op onze website kun je ons Cookiebeleid en Privacybeleid vinden.

Makelaardij & makelaar Westland

Woning verkopen in Westland?

Ook in het Westland zijn wij geen onbekende. Met regelmaat taxeren wij woningen in deze mooie regio en hebben wij er ook zowel verkopen als aankopen voor cliënten gerealiseerd. Sterker nog, 2 van onze makelaars-taxateurs wonen zelfs met veel plezier in het Westland!

Voor aankoop, verkoop en taxatie kunt in het Westland bij ons terecht bij Korpraal en Bertels. Tevreden klanten die we met de aankoop of verkoop helpen zijn belangrijk. we zijn er daarom trots op dat we met een 9,3 beoordeeld worden op Funda. 

 

makelaar westland

Makelaar Westland

De makelaar van Korporaal en Bertels kent het Westland als zijn broekzak. De verschillende dorpskernen met elk hun onderscheidende kenmerken; bijvoorbeeld Naaldwijk met zijn zomerfeest en winkelcentrum De Tuinen. Of Monster, Ter Heijde en 's-Gravenzande waar je dicht aan de kust bent en het hele jaar door kunt genieten van de nabijheid van de Westlandse kust. Poeldijk heeft de  toegang naar snelweg A4 dichtbij; ideaal voor forensen die na een werkdag in een dorpse omgeving tot rust willen komen! 

Waar u wilt wonen en wat uw wensen zijn, in het Westland kunnen we het voor u vinden. Als makelaar in het Westland kunnen wij u perfect bijstaan in de aankoop of verkoop van uw huis!

 

Maak een afspraak

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.