Over ons

Korporaal & Bertels is, met twee vestigingen, een middelgroot makelaarskantoor met het werkgebied Haaglanden en omstreken. Al meer dan 35 jaar actief in de aan- en verkoopbemiddeling van particuliere woningen.

U kunt bij ons ook terecht voor taxaties, waarde-adviezen voor aan- en verkoop, vastgoedbeheer en aan- en verhuur. Complete en persoonlijke begeleiding indien u wilt verkopen, of juist aankopen. Uiteraard leveren wij een advies op maat voor hypotheken en verzekeringen. Hiervoor werken wij nauw samen met hypotheekadviseurs.

Wilt u ervaren wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan met ons contact op voor een vrijblijvende afspraak!


Maak kennis met het team

 

patrick van helvoort

Makelaar-Taxateur o.g.

06-11 38 83 14

info@korporaalenbertels.nl

stefan de jager

Makelaar-Taxateur o.g.

06-50 26 10 26

info@korporaalenbertels.nl

Milco Haijkens

Makelaar-Taxateur

06-31 74 48 44

info@korporaalenbertels.nl

isabelle

Isabelle Esche Rozendaal

Kandidaat Makelaar-Taxateur

06-13 22 03 86
isabelle@korporaalenbertels.nl

sandra van ee

Commercieel medewerker

070-346 84 00

sandra@korporaalenbertels.nl

Chantalle Spa

Commercieel medewerker

070-346 84 00

chantalle@korporaalenbertels.nl​

funda reviews
Onze klanten beoordelen Korporaal & Bertels met een gemiddelde van 9.3


Het met de makelaars Patrick & Stefan met daarbij collega's Sandra en Chantalle verliep zeer vriendelijk, professioneel, persoonlijk en snel. De volledigheid van informatie was zeer goed waardoor wij gedurende het verkoopproces goed werden begeleid door het team van Korporaal & Bertels Makelaars. Alles werd bevestigd per email en alle afspraken zijn goed nagekomen. Op de momenten dat wij iemand wilden spreken werden wij vriendelijk en enthousiast geholpen. Zowel telefonisch als persoonlijk op kantoor met eventueel een kopje koffie of thee erbij. Ze namen echt de tijd voor je. De begeleiding vanaf het begin werd goed opgepakt. Bepaalde zaken werden goed overlegd en er was ruimte voor eigen ideeën. De fotograaf, zeer vriendelijk en behulpzaam, werd door makelaar Patrick met humor geïnstrueerd om de foto's zo goed mogelijk te krijgen. Er werd met spullen geschoven en de tuin werd mooi opgemaakt. Echt super! Vanaf het begin tot het eind hebben wij totaal geen zorgen gehad. Je voelde de energie, enthousiasme en gepaste gedrevenheid om de verkoop tot een succes te maken. Wij zijn super blij met onze keuze om de opdracht te gunnen aan Makelaars Korporaal & Bertels!

Dhr. Pronk
03-12-2018


wat kunnen wij voor u betekenen?


Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.