Korporaal & Bertels maakt gebruikt cookies om de website naar behoren te laten werken, om functies voor social media te bieden en om onze website te analyseren. Op onze website kun je ons Cookiebeleid en Privacybeleid vinden.

vastgoedbeheer den haag

Beheer van uw vastgoed

Heeft u verhuurd onroerend goed of wilt u dat aankopen en er daarna zelf geen zorg over hebben? Wij kunnen u hiermee ontzorgen door het financieel- en technisch beheer uit handen te nemen. Wilt u meer weten? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek waarin wij de mogelijkheden kunnen toelichten!

vastgoedbeheer den haag

Als eigenaar van onroerend goed is het goed onderhouden en beheren van het onroerend goed vaak een tijdrovende zaak waar veel aandacht voor nodig is. Denk hierbij onder andere aan het contact onderhouden met de huurders, het (laten) verzorgen van onderhoud, het voeren van een goede administratie  etc. Het uitvoeren van deze taken is kennis van zaken vereist, maar net zo belangrijk is het hebben van de juiste instelling voor het verlenen van deze service. Voor Korporaal & Bertels NVM makelaars is service verlenen elke dag een bepalende factor. Naast de service kunt u dan vertrouwen op onze maximale inzet.

Maak een afspraak

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.