Korporaal & Bertels maakt gebruikt cookies om de website naar behoren te laten werken, om functies voor social media te bieden en om onze website te analyseren. Op onze website kun je ons Cookiebeleid en Privacybeleid vinden.

Makelaar Willemspark Den Haag

Willemspark Den Haag

makelaar in Willemspark Den Haag is natuurlijk ons nieuwe kantoor aan de Mauritskade 61! Vanuit dit kantoor in het hart van Willemspark bedienen wij diverse huizenkopers, huizenzoekers en huizenverkopers bij hun aankoop of verkoop traject voor een andere woning!

Tussen de Javastraat en Mauritskade vind je het Willemspark met oude statige huizen die in de 19e eeuw zijn gebouwd. Begin 19e eeuw kocht Koning Willem I het gebied  om er te kunnen paardrijden. Hij legde er een Engelse Tuin aan. Later werd dit het Willemspark genoemd. Koning Willem II verkocht het park aan de gemeente Den Haag in 1855 op voorwaarde dat er villa's gebouwd werden. Veel van de bebouwing rond Plein 1813 stamt uit die tijd. 

Prettig wonen in Willemspark

Willemspark kent prima voorzieningen voor de bewoners; scholen en winkels in de buurt. Je zit vanaf hier snel op de grote weg, of op het strand van Scheveningen! Willemspark biedt enkele musea, waarvan Panorama Mesdag en het Museum voor Communicatie (wordt verbouwd) de bekendste zijn.

 

 

 

Huis kopen of huren in Willemspark Den Haag?

Kom langs bij onze vestiging aan de Mauritskade 61 voor meer informatie over de aankoop van een nieuwe woning. Wij zijn je ogen en oren bij je zoektocht naar een nieuw huis. Regelmatig krijgen wij nieuw aanbod en als lokale makelaar kennen wij het Willemspark natuurlijk als geen ander!

Maak een afspraak

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.