Korporaal & Bertels maakt gebruikt cookies om de website naar behoren te laten werken, om functies voor social media te bieden en om onze website te analyseren. Op onze website kun je ons Cookiebeleid en Privacybeleid vinden.

Goedkope Makelaar Den Haag

Goed en Goedkoop in Den Haag

Goede èn Goedkope Makelaar zijn gaat prima samen in Den Haag!  Korporaal en Bertels weet dat er veel kosten zitten aan de verkoop van je huis, de verhuizing en alles wat daar bij komt kijken. Daarom hanteren wij lage, heldere tarieven als het om ons dienstverling gaat!

 

Besparen op je verhuizing?

Meer geld krijgen voor je bestaande woning? Of minder betalen voor het huis dat je wilt aankopen? Onze makelaars denken graag met je mee als jij het financiële plaatje in de gaten wil houden. Met onze makelaar sta je in ieder geval al sterker als het om  onderhandelen gaat. Wij gaan als aankoopmakelaar met je mee en doen de onderhandelingen. Wij kennen Den Haag als geen ander en weten wat er te koop staat en wat het mag kosten. Je nieuwe woning goedkoper aankopen met ons als aankoop makelaar zit er dus zeker in. Daarnaast letten wij natuurlijk voor je op bij de aankoop; is alles in orde met het huis of is deze goedkoop een duurkoop als je er eenmaal in woont?  

Goedkope Makelaar In Den Haag

Goedkoper met de makelaar

Tijdens het verkopen van uw woning wilt u natuurlijk weten wat de opbrengstverwachting van uw woning is. Bij Korporaal & Bertels kunt u terecht voor een vrijblijvende afspraak om hier achter te komen. Eventueel kunt u ons alvast voorzien van nadere informatie over de woning. 

Korporaal & Bertels wordt door klanten beoordeeld met een 9.3, bent u benieuwd naar wat wij voor u kan betekenen, neem dan contact op met ons voor een vrijblijvende afspraak.

Maak een afspraak

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.